Cautare

61308 de rezultate pentru "terasa cu garda din costinesti" (3.99 secunde)
Judetul Constanta a "contribuit" la lista rusinii cu peste 4100 de firme. ... Situatia este cu atat mai umilitoare pentru cei de la Metro Romania cu cat datoria filialei constantene catre sanatate este una infima, raportat la incasarile hipermarketului, adica putin peste 45,2 milioane lei.
Dezvoltatorii imobiliari vor prezenta la a doua editie din 2008 a Targului Imobiliar National tIMOn peste 20.000 de locuinte, in valoare totala de peste patru miliarde de euro, in proiecte rezidentiale din Romania, Egipt, Bulgaria, Spania si Brazilia, au anuntat organizatorii expozitiei.
La inceput mai timid, daca nu chiar dispretuitori fata de imbracamintea purtata de altii, romani cu venituri medii si chiar peste se indreapta azi, in numar tot mai mare, spre magazinele cu haine si incaltari „la mana a doua“.
Pe cei care, dupa ce apa le-a impotmolit mobilele si aparatele casnice, priveau cum americanii le scot namolul, cu lopetile „inchiriate” pe bani buni?
Elena Udrea a fost contestata joi, la Scoala de vara a OTPD-L, care se desfasoara la Costinesti, de un grup de tineri democrat-liberali din Constanta, organizatie de a carei reorganizare s-a ocupat secretarul executiv al PD-L, facand o serie de excluderi care au generat mai multe scandaluri.
Theodor Stolojan a anuntat vineri, la lucrarile Scolii de vara a tineretului democrat-liberal de la Costinesti, ca va candida in cadrul partidului pentru functia de premier, alte doua variante ale PD-L fiind Adriean Videanu si Vasile Blaga.
Premierul a mai spus ca va candida pentru un mandat de parlamentar in colegiul electoral 2 din Bucuresti. Tot ieri, la Scoala de vara a tineretului liberal, care are loc la Costinesti, Varujan Vosganian a avut, probabil, discursul saptamanii, prin originalitatea sfaturilor pe care le-a dat juniorilor PNL.
Ieri, la 2 ani de la infiintare, a avut loc Adunarea Generala a Asociatiei Litoral, la Hotel Europa din Eforie Nord.
Dovada ca inspectorii ANSVSA "calaresc" societatile de pe litoral, de parca ar fi "morti" de foame activitatea comandamentului aferenta unei singure zile, postata pe site-ul institutiei, potrivit careia, in doar cateva ore, inspectorii au controlat 47 de unitati de alimentatie publica, din statiunile Vama Veche, Jupiter, Neptun Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud si Constanta, aplicand un numar de 31 de amenzi, in valoare de 217.
Oltean a spus, in cadrul Scolii de vara a PD-L desfasurate la Costinesti, ca PSD este "dusmanul de moarte al PD-L" si ca este format din comunisti. "Trebuie sa luptam cu comunistii din PSD, cu smecherii si conservatorii din acest partid politic.
PSD ar duce reforma cu mocanita, PD-L cu trenul accelerat; ... El a declarat sambata, la scoala de vara a PD-L, care se desfasoara la Costinesti urmatoarele: ... Din nefericire trebuie sa luptam cu comunistii din PSD, cu conservatorii, cu smecherii din acest partid.
Din date oficiale, Mamaia a fost ocupata in proportie de 75% in week-endul care tocmai a trecut. Cu toate acestea, la prima vedere, cea mai veche statiune de pe litoralul romanesc parea a fi ieri plina ochi.
Litoralul romanesc a fost pur si simplu luat cu asalt de turisti, existand serioase indicii potrivit carora vara 2007 va insemna cel mai bun sezon din istorie. Potrivit datelor Politiei, ieri au fost inregistrati in hotelurile din statiunile litoralului romanesc peste 31.000 de turisti straini si romani.
Turiatii se pot caza la mare in luna septembrie prin programul "Litoralul pentru toti", cu preturi intre 150 de lei si 485 de lei pentru un sejur de sase nopti, tarifele variind in functie de gradul de confort al hotelurilor, au anuntat duminica patronatele din turism, informeaza Mediafax.
Strazile patriei sunt bantuite de tot mai multi soferi care nu au nicio treaba nu cu responsabilitatea, ca asta e deja prea mult pentru multi dintre ei, ci cu simplul fenomen al gandirii.
Incepand de astazi si pana duminica inclusiv, la Costinesti se desfasoara Scoala de Vara a Tinerilor Democrati. Din programul celor cinci zile in care junii democrati vor fi scoliti de membri cu "state vechi" in PD sau "out-sideri", de mentionat ca nu vor lipsi momentele de recreare.
Prezenta la lucrarile Scolii de vara a Organizatiei de femei a PD de la Costinesti, fiica cea mica a sefului statului, Elena Basescu, este de parere ca tatal sau, avand o experienta indelungata in politica, are tot dreptul sa se comporte uneori neprietenos cu reprezentantii presei.
sa rezilieze pe banda rulanta contractele cu operatorii de plaja, institutia pe care o conduce a fost nevoita sa repare greseala dupa ce 13 operatori au castigat procesele cu DADL in instanta.
In primele 10 luni ale anului 2006 judetul Constanta a primit sume defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale in valoare de 29.842.000 RON, fata de 24.183.330 RON in cursul anului precedent, a declarat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Potrivit oamenilor legii, in aceasta locatie au fost inregistrati peste 23.000 de turisti, dintre care aproape 2.500 veniti din strainatate.
google-analytics.com